Quiche med bacon og porrer

1 quiche

Dej 1 eller dej 2:

Fyld:
200 g bacon i tern
1 hel chili, snittet fint
2 fed hvidløg, snittet fint
2 dl porrer, skåret i tern eller lignende
½ rød peberfrugt, skåret i tern eller strimler
2 gulerødder, i skiver
1 tsk. peber, friskkværnet
50-100 g mozzarella, revet

Æggemasse:

Bacon svitses på en stegepande i 5 min.
Tilsæt chili og hvidløg og lad stege videre i 3 min.
Porrer, peberfrugt og gulerødder tilsættes og lad simre i 5 min.
Tilsæt peber.
Blandingen fordeles på den forbagte bund og mozzarellaen fordeles øverst.
Hæld æggemassen over, og quichen bages ved 190 ° i 20-25 minutter.


(c) 2025 e-fri.dk