Dybstegte mozzarellakugler

150 g små mozzarellakugler
50 g hvedemel
75 g rasp
1 knsp timian, tørret og hakket
1 knsp rosmarin, tørret og hakket
1 tsk. tørrede chiliflager
1 æg
1 spsk mælk
4-5 dl olie til at fritere i

Mozzarella kuglerne drænes godt og duppes tørre i f.eks. et stykke køkkenrulle.
Hvedemel, rasp, timian, rosmarin og chili blandes sammen.
Æg og mælk piskes godt sammen.
Mozzarellakuglerne bliver nu dobbel paneret: dyp i æggemassen, vend i raspeblanding, dyp igen i æggemassen og vend igen i raspeblaningen.
Kuglerne stilles koldt i ½ time.
Varm olien og og steg kuglerne til de er gyldne (ca. 1½ minut).
Lad dryppe af på et stykke køkkenrulle og drys evt. lidt salt over.


(c) 2025 e-fri.dk