4 prs.
Dressing:
3 spsk sød chilisauce
3 spsk fiskesauce
3 spsk sesamolie
1 spsk sojasauce, f.eks. en champignon soja
2 spsk friskpresset limesaft
2 forårsløg i tynde ringe
Alle de våde ingredienser piskes let sammen og vend størstedelen af forårsløgene i (gem til 2 spsk til at pynte med).
Nudelsalat:
100 g tørrede nudler
2 liter vand
2 tsk groft salt
150 g fintsnittet kål, man kan bruge 1 slags eller mixe som man vil
1 stor gulerod i tynde stave
1 rød peberfrugt i tynde stave
1 dl cashewnødder, saltede
Vandet tilsættes salt, bringes i kog og nudlerne koges heri.
Vandet hældes fra de kogte nudler, hæld dem tilbage i den varme gryde og vend dressingen godt i.
Vend kål, gulerod og peberfrugt i, pynt med lidt forårsløg og cashewnødder.
Server straks.