4-6 prs.
500 g oksekøds fars
200 g bacon i tern
1 stort løg, hakket fint
2 fed hvidløg, snittet fint
½ tsk. stødt laurbærblad
Cayennepeber
2-2½ dl oksebouillon
1 dåse kidneybønner (ca. 240 g)
1 dåse fava bønner (ca. 190 g)
1½ spsk. champignon soja
Salt
Peber
Kulør
1 peberfrugt i tern (her gul)
Evt. jævning
Farsen og bacon brunes og løget og hvidløg hældes i og lad stege i 2 min.
Krydderier tilsættes - steg i yderligere 2 min.
Bouillon og bønner tilsættes og lad simre i 15 min - smag til med soja, salt og peber.
Tilsæt peberfrugt, læg låg på og lad simre i 15 min.
Kulør tilsættes.
Jævnes hvis nødvendigt.
Lækkert til kartoffelmos/ris med syltede rødbeder.