4 prs.
2 kyllingebryster
2 æg
3 dl rasp
1 dl parmesanost, revet
1 tsk. groft salt, friskkværnet
1½ tsk. peber, friskkværnet
2 dl neutral olie
evt. hvidløgssmør
Kyllingebrysterne placeres i en frysepose eller mellem 2 stykker bagepapir og bankes flade - jeg anvender en pizzarulle.
Del brysterne i 2 stykker, så man nu har 4 stykker kyllingekød.
Æggene piskes godt sammen i en dyb tallerken.
Rasp, parmesanost, salt og peber røres godt sammen i en dyb tallerken.
Olien varmes op i en stegepande eller lignende.
Kyllingestykkerne vendes først godt i det sammenpiskede æg og vendes derefter godt i raspblandigen.
Overfør kyllingestykkerne til den varme olie og steg indtil de er godt sprøde.
Kan anbefale at kombinere de varme schnitzler med lidt hvidløgssmør på toppen, med de er rygende varme.