Kyllingeschnitzel med parmesan

4 prs.

2 kyllingebryster
2 æg
3 dl rasp
1 dl parmesanost, revet
1 tsk. groft salt, friskkværnet
1½ tsk. peber, friskkværnet
2 dl neutral olie 
evt. hvidløgssmør

Kyllingebrysterne placeres i en frysepose eller mellem 2 stykker bagepapir og bankes flade - jeg anvender en pizzarulle.
Del brysterne i 2 stykker, så man nu har 4 stykker kyllingekød.
Æggene piskes godt sammen i en dyb tallerken.
Rasp, parmesanost, salt og peber røres godt sammen i en dyb tallerken.
Olien varmes op i en stegepande eller lignende.
Kyllingestykkerne vendes først godt i det sammenpiskede æg og vendes derefter godt i raspblandigen.
Overfør kyllingestykkerne til den varme olie og steg indtil de er godt sprøde.

Kan anbefale at kombinere de varme schnitzler med lidt hvidløgssmør på toppen, med de er rygende varme.


(c) 2025 e-fri.dk